Nieuws
Voortgang werkzaamheden Maaslaan

De werkzaamheden zijn helaas nog in volle gang aan de Maaslaan. Hierdoor wordt de bereikbaarheid steeds lastiger voor de praktijk en de patiënten.
We hebben toestemming gekregen om jullie te adviseren om via de Maaslaan komende vanaf het winkelcentrum brouwhorst te sturen. Jullie mogen dan rustig de Maaslaan inrijden en de parkeerplaats voor de praktijk gebruiken.

Bereikbaarheid praktijk Brouwhuis


Werkzaamheden Maaslaan

Vanaf woensdag 20 september gaan ze aan de Maaslaan werken rond de praktijk. Dit betekent dat je niet via de Maaslaan bij de praktijk kunt komen. Je kunt via de Rivierensingel de andere kant de Maaslaan in, dan sla je voor de werkzaamheden links af de Dommelstraat in (zie afbeelding 3) en kun je op de parkeerplaats bij de praktijk komen. Of je parkeert de auto op de Swalmstraat (afbeelding 2), je moet dan een klein stukje lopen naar de praktijk.

Hopelijk gaan de werkzaamheden goed en zijn wij snel weer goed bereikbaar!

Informatiebrief ivm werkzaamheden Maaslaan Parkeren Swalmstraat Parkeren vanuit Dommelstraat


lymfe drainage

22 april gaat Dineke van Veghel beginnen met de Basiscursus oedeemtherapie na deze cursus kan de deelnemer patienten met lymfoedeem doelgericht , systematisch en procesmatig onderzoeken en behandelen.

492588_oedeemtherapie


Kennis van consument over gezond eten kan beter

De meningen van consumenten en diëtisten over wat wel en niet gezond is, lopen hier en daar nogal uiteen. Dit blijkt uit de resultaten van een recent onderzoek van Ruigrok NetPanel en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).


Zorgpact wordt twee jaar verlengd

Het Zorgpact dat in de zomer van 2015 is gestart, wordt met twee jaar verlengd. Dat maken minister Edith Schippers van Volksgezondheid, minister Jet Bussemaker van Onderwijs en staatssecretaris Martin van Rijn vandaag bekend.


Lichamelijke en psychische klachten bij jongeren door overmatig telefoongebruik

Jongeren die ‘s nachts te lang op hun mobiele telefoon kijken, kampen steeds meer met lichamelijke en psychische klachten. Door langdurig gebruik van de telefoon hebben jongeren last van slaapproblemen, concentratieverlies en hoofdpijn.


Lagere kwaliteit van leven en onbegrip voor reumapatiënten

Elke dag komen er 700 mensen bij met de diagnose reuma. Het totale aantal komt hiermee tot bijna 2 miljoen mensen die kampen met een vorm van reuma. Dat is 1 op de 9 Nederlanders.


 i

Contactgegevens
Maaslaan 206
5704 LL Helmond
+31 492 51 30 25
+31 492 56 01 05
fysio.brouwhuis@kpnmail.nl

Openingstijden
Ma/di/do 8.30 - 19.00
Wo/vr 8:30 - 18:00