thumb image
Team

Fysiotherapeuten

Dineke van Veghel
Shila

Oefentherapeuten Cesar

Leonie Essens

Administratief Medewerker

Yvonne Cuppen – van de Voorde

Ons team bestaat uit:

Dineke van Veghel - van Dam

Fysiotherapeute, Big: 99033398504 Afgestudeerd in 1988 aan de Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht.
Vanaf 1989 ben ik werkzaam in Brouwhuis
Ik ben Algemeen Praktiserend Fysiotherapeut maar heb wel verschillende specialiserende cursussen gedaan zoals voor mensen met COPD ( een chronische long aandoening ) en bekkenproblematiek bij zwangerschap en incontinentie. En sinds 2016 gespecialiseerd in Oedeem therapie.
Belangrijk is voor mij het individuele contact met de patient.

Leonie Essens

(Kinder)oefentherapeute Cesar, kp: 09912176849 Afgestudeerd Oefentherapeut Cesar in 2009 te Hogeschool Utrecht in Utrecht. Sinds 2013 ben ik ook Kinderoefentherapeute.
Ik behandel zowel kinderen als volwassenen. De kinderen vanaf de leeftijd 0 jaar wegens motorische problemen, houdingsproblemen en/of sensorische problemen. Voor volwassenen behandel ik de klachten als houdingsproblematiek, rugklachten, nek- en schouderklachten en hoofdpijnklachten. Tevens heb ik cursusssen gevolgd voor het geven van ademhalings- en ontspanningstherapie.
Ik vind de afwisseling van kinderen met volwassenen als patienten erg leuk!

Shila

Fysiotherapeute Mijn naam is Shila. Ik ben een fysiotherapeut.ik zou blij zijn als ik u kan helpen. Ik heb een internationale achtergrond en academische ervaring.

Ik Spreek met mijn patiënten in het Turks, Nederlands, Engels en Perzisch. U kunt bij mij terecht voor veel verschillende klachten, bijvoorbeeld; rugpijn, schouder klachten, kniepijn, hoofdpijn, nekproblemen, sportblessures.


Yvonne Cuppen-van de Voorde

Administratief medewerker Ik ben sinds 2014 4 dagdelen werkzaam in de praktijk. Mijn taken bestaan uit administratie en telefoon beantwoorden maar ook allerlei andere klussen die moeten gebeuren. Ik doe het werk nog steeds met veel plezier.